Dentalna proteza za sleep apneu

Oniris® dentalna proteza protiv hrkanja i sleep apnee predstavlja medicinsko sredstvo protiv hrkanja koje spada u MAD uređaje (mandibular advancement device) koji se preporučuju od strane lekara širom sveta, kao prva linija tretiranja slip apneje i hrkanja. ONIRIS proteza predstavlja termoplastični uređaj, čime se omogućava :

 • Izuzetna preciznost nameštanja proteze prema zubnim otiscima
 • Veoma lako održavanje i nameštanje
 • Apsolutna sloboda pokreta.
 • Neuporediva klinička efikasnost
 • Potpuno klinički dokazano
 • Medicinski kompletna bezbednost dizajna
 • FDA potvrđeni materijali, BPA, bez lateksa i silikona
 • 94 % zadovoljnih korisnika

ONIRIS sistem je projektovan u Francuskoj laboratoriji koja se više od 10 godina bavi dizajniranjem sličnih uređaja po meri za sleep-apneu  i koja ima licencu od strane Francuske Zdravstvene Vlasti.

Danas sa više od 50,000 pacijenata koji koriste ONIRIS® proteze, pozicionirani smo na mestu lidera u branši medicinskih sredstava za pomoć pri spavanju.

centar eliksir sleep apnea

Naša prednost je u:

 • ONIRIS dentalna proteza protiv hrkanja I sleep apnee je dizajnirana od strane Francuske laboratorije specijalizovane u pravljenju uređaja već više od 10 godina!
 •  Imamo već preko 50,000  zadovoljnih korisnika!
 • Negujemo neprekidnu saradnju sa više od 2000 zdravstvenih profesionalaca!
 • Vodeća smo laboratorija u dentalnoj medicini sna.

ONIRIS poseduje CE sertfikat za prilagodljive biomedicinske materijale koji se koriste, a koji su sertifikovani od strane FDA udruženja u SAD, i poseduje garanciju BPA, tj. da ne sadrži silikone, metale i lateks

Oniris uređaj ima rok trajanja oko 18 meseci ,što ga čini najtrajnijim samonameštajućim uređajem protiv hrkanja i sleep apnee na tržištu. Njegov rok trajanja zavisi od nekoliko parametara kao što su kiselost vaše pljuvačke, kvalitet nege, učestalost korišćenja, itd.

Za razliku od drugih MAD uređaja poseduje mogućnost resetovanja, tj zubni otisak može više puta da se uzima uz pomoć već kupljene proteze.

Zahvaljujući svojoj posebnoj tehnologiji koja je unapređivana kroz nove patente, zubni otisak apsolutno odgovara vašim zubima i vilicama, te je postavljanje proteze u Vaša usta milimetarski tačno. Time sama proteza se savršeno uklapa u Vašim ustima, i postiže se mogućnost pravilnog i slobodnog kretanja vilica tokom spavanja. Samim tim ONIRIS® proteza je efikasna i udobna za korišćenje.

Mnogi korisnici se na ONIRIS protezu naviknu već nakon prve noći upotrebe.

 U kupljenom pakovanju, korisnici dobijaju dve proteze (jednu standardnu i jednu veliku veličinu) praćenu sa 16 distancera, i uputstvom za rukovanje.

Oniris proteza nije predviđena za:  osobe koje pate hrkanja nazalnog porekla, osobe koje imaju manje od 8 zuba po vilici (po 4 zuba sa svake strane) , osobe koje pate od povećane pokretljivosti zuba, bolesti ili infekcija desni ili periodoncijuma, osobe koje pate od nekontrolisanog refleksa povraćanja, osobe koje boluju od epilepsije, osobe mlađe od 18 godina.

U slučaju težih hrkača, ONIRIS medicinsko sredstvo se veoma uspešnim pokazao u kombinaciji sa CPAP maskama, posebno kod onih hrkača koji ne tolerišu CPAP maske.

 Cena: 14,500 rsd

POSEBNA PONUDA:

Naš partner Specijalna bolnica za internu medicinu Eliksir Medical nudi Vam mogućnost kupovine proteze , pregled i konsultacije sa lekarem specijalizovanim za Sleep apneu,  kao i inicijalno podešavanje proteze po ceni od 19,500 rsd.

Za vise detalja posetite stranicu posvećenu ovoj temi:  https://eliksirmedical.rs/sleep-apnea/

Ili kontaktirajte bolnicu Eliksir Medical na broj telefona063 370-915 .

centar eliksir dopuna sleep apnea

Oh zdravo 👋
Drago mi je da smo se upoznali.

Registrujte se da dobijate sjajni sadržaj u prijemno sanduče, svakog meseca.

Mi ne šaljemo neželjenu poštu! Za više detalja pogledajte našu politiku privatnosti.