Usluge fizioterapeuta kod kuće

Fizikalna terapija u kući – Eliksir Medical fizioterapeuti su stručna lica koja pomažu obolelim i slabo pokretljivim osobama prilikom unapređenja svog fizičkog stanja, ublažavanja bola od povrede ili trajnih posledica neke bolesti. 

Najčešći slučajevi kada su našim korisnicima potrebne usluge fizioterapeuta su kada pacijenti dožive: povredu glave ili kičme, prelome različitih vrsta, moždani udar, ali i dešavaju se i teži slučajevi sa povredama nervnog sistema ili disajnih puteva. 

Imperativ u pružanju fizioterapeutskih usluga u kućnim uslovima jeste pomoć pacijentima i olakšavanje obavljanja dnevnih aktivnosti, bilo da je fizioterapeut potreban Vama, ili Vašim bližnjima.

Šta podrazumevaju usluge fizioterapeuta iz naše ponude?

Usluge fizioterapeuta kod kuće podrazumevaju pomoć stručnih lica obolelim i slabo pokretljivim licima u kućnim uslovima. Fizikalna terapija kod kuće podrazumeva:

  • Pomoć oko očuvanja samostalnosti
  • Pomoć i briga osobama sa demencijom
  • Priprema i serviranje hrane
  • Pomoć i nega nepokretnim licima
  • Kupanje, pranje kose, dnevno održavanje higijene, sečenje noktiju
  • Oblačenje i pomaganje pacijentima da se obuku

Ublažavanje bola od povreda

Ako ste imali povredu glave, kičme ili neki drugi prelom, za Vas ćemo napraviti program lečenja u skladu sa Vašim potrebama.

Podučavanje o pravilnom držanju

Ukoliko imate problem sa kretanjem, naši fizioterapeuti će Vas putem vežbi podučiti kako da ispravite držanje, i kako da se krećete.

Kompetentno i stručno osoblje

Fizikalna medicina podrazumeva rad učenog osoblja, zbog čega se u potpunosti možete osloniti na stručni tim kojim raspolažemo.

Fizikalna terapija kući u Beogradu

Kada je u pitanju dolazak fizioterapeuta kući, lako se možete dogovoriti sa našim Centrom, dovoljno je da pozovete našu službu za informacije i rezervacije koja vam je dostupna svakog dana u periodu od 08-20h. 

Bilo da Vam je potrebna pomoć usled oporavljanja od neke bolesti ili fizioterapeutska masaža. Beograd predstavlja naše sedište, pa lako možete zakazati svoj termin, sve što treba da uradite jeste da nas pozovete.

Informacije i poručivanje: +381 69 2282 808

Oh zdravo 👋
Drago mi je da smo se upoznali.

Registrujte se da dobijate sjajni sadržaj u prijemno sanduče, svakog meseca.

Mi ne šaljemo neželjenu poštu! Za više detalja pogledajte našu politiku privatnosti.