Medicinski turizam

Medicinske usluge u inostranstvu za domaće državljane

Eliksir Centar nudi sveobuhvatne usluge organizacije i realizacije lečenja i zdravstvene nege za domaće državljane koji se odluče da iskoriste prednosti koje nudi medicinski turizam u inostranstvu. 

Poslednjih deset godina imamo uspešnu saradnju sa najboljim klinikama iz regiona i Zapadne Evrope, a posebno smo specijalizovani za saradnju sa renomiranim bolnicama i klinikama u Turskoj.

paznja-i-poverenje

Medicinski turizam u inostranstvu - usluge:

  • Kompletna organizacija svih važnih elemenata za lečenje u inostranstvu;
  • Sanitetski prevoz svake vrste za putovanje radi zdravstvenog turizma;
  • Kompletno obezbeđivanje nephodne logistike najvišeg kvaliteta;
  • Temeljno praćenje toka lečenja i oporavka pacijenta do povratka nazad. 

Najčešći zahtevi za lečenje u inostranstvu

Ovo su najčešće traženi tretmani, dijagnostike i lečenja u inostranstvu. Koji god da je zahtev pacijenta  – može se osloniti na nas. Kontaktirajte nas ukoliko su Vam potrebne usluge ili dodatne informacije za medicinski turizam i lečenje u inostranstvu, a naš ljubazni tim stoji Vam na raspolaganju.

Lečenje dece u inostranstvu

Lečenje dece u inostranstvu, je često jedini preostali izbor. Moderna oprema u klinikama u inostranstvu, uz visoku stručnost i specijalizovanost dokotora iz eminentnih klinika sa kojima sarađujemo, neretko su jedino rešenje za određene intervencije, dijagnostiku i tretmane koji su potrebni za lečenje dece. 

Snimanje putem PET SCAN aparata

PET skener pruža detaljne informacije o funkcionisanju određenog dela tela. Obzirom na visoku potrebu za PET skenerom i nedostatkom istog u Srbiji – ne iznenađuje to što je upravo dijagnostika jedan od glavnih razloga odlaska naših klijenata u inostranstvo.

Dijagnostifikovanje tumora u inostranstvu

Moderna oprema za dijagnozu tumora, čiji je nedostatak očigledan u domaćim bolnicama i klinikama, nekada je preko potrebna pacijentima. Zato je dijagnostifikovanje tumora u inostranstvu čest zahtev koji naš tim uspešno ispunjava. 

Lečenje mišićne distrofije u inostranstvu

Transplatacija zdravog genetskog materijala u pogođene mišiće samo je jedna od eksperimentalnih terapija koja daje pozitivne rezultate, a uspešno se sprovodi u inostranstvu.

Lečenje matičnim ćelijama u inostranstvu

Kao i sve druge potrebe pacijenta, lečenje matičnih ćelija u inostranstvu je za naš tim zadatak od najviše važnosti i uspešno sprovodi kompletnu organizaciju, logistiku i praćenje toka lečenja.

Lečenje limfoma u inostranstvu

Maligna bolest krvi, koja je poznata i pod nazivom limfom, takođe se vrlo uspešno leči u inostranstvu. Zahteva vrhunske terapije i medicinske stručnjake, koje nude eminentne turske i Zapadno-evropske klinike sa kojima uspešno sarađujemo.

Lečenje raka u inostranstvu

Najmodernija oprema i savremeni tretmani umnogome utiču na stanje i tok lečenja raka. U eminentnim turskim i drugim evropskim klinikama, ono je na najvišem nivou. Lečenje raka u Turskoj je jedan od najtraženijih zahteva pacijenata koji nam se obraćaju, a Eliksir ga godinama uspešno organizuje i prati. 

Ovo su samo najčešće traženi tretmani, dijagnostike i lečenja u inostranstvu. Koji god da je zahtev pacijenta  – može se osloniti na nas. Kontaktirajte nas ukoliko su Vam potrebne usluge ili dodatne informacije za medicinski turizam i lečenje u inostranstvu, a naš ljubazni tim stoji na raspolaganju.

oprema

Sanitetski prevoz pacijenata u inostranstvu

Nudimo sve vrste sanitetskog prevoza specijalizovanog po potrebi i zahtevu pacijenta. Prevozimo stara, nepokretna lica i bolesnike. Komforan sanitetski prevoz do klinike u inostranstvu i nazad odgovoriće na sve zahteve pacijenta. 

paznja-i-poverenje

Specijalizovanost za saradnju sa turskim klinikama

Sarađujemo sa eminentnim klinikama i bolnicama iz Turske, ali i čitave Evrope. Višegodišnje iskustvo u radu sa turskim tržištem pruža sigurnost dok stručnost neosporno utiče i na realizaciju usluga bilo gde u inostranstvu.

podrska

Stručnost tima na koji se možete osloniti

Svi naši kadrovi su stručni i odlikuju se profesionalizmom i integritetom u radu sa pacijentima, ali i medicinskim stručnjacima. Pacijent se u potpunosti može osloniti na nas pri realizaciji odabranih usluga zdravstvenog turizma.

Šta podrazumevaju medicinske usluge u inostranstvu za domaće državljane?

Medicinski turizam – pružamo sveobuhvatne usluge organizacije i realizacije lečenja i zdravstvene nege za domaće državljane koji se odluče da iskoriste prednosti koje nudi medicinski turizam u inostranstvu. U potpunosti se možete osloniti na posvećenost našeg stručnog tima i prepustiti nam brigu o organizaciji.

Uvideli smo poteškoće u domaćim klinikama i bolnicama sa kojima se naši državljani susreću: duge liste čekanjanedostatak moderne opreme za dijagnostifikovanje i lečenje, visoke cene, kao i manjak stručnog kadra, samo su neke od njih. 

Zato smo uspešno ostvarili saradnju sa najboljim klinikama iz regiona i Zapadne Evrope, a posebno smo specijalizovani za saradnju sa renomiranim bolnicama i klinikama u Turskoj, te nudimo usluge najvišeg kvaliteta za zdravstveni turizam i lečenje u inostranstvu.

Kontaktirajte nas ukoliko su Vam potrebne usluge ili dodatne informacije za medicinski turizam i lečenje u inostranstvu, a naš ljubazni tim stoji Vam na raspolaganju.

Oh zdravo 👋
Drago mi je da smo se upoznali.

Registrujte se da dobijate sjajni sadržaj u prijemno sanduče, svakog meseca.

Mi ne šaljemo neželjenu poštu! Za više detalja pogledajte našu politiku privatnosti.