Medicinske usluge za strane državljane

 

Eliksir Centar stručni tim nudi raznovrsne usluge koje mogu biti potrebne stranom državljaninu koji boravi ili se nalazi u tranzitu u našoj državi.  Zahvaljujući našoj posvećenosti i profesionalnosti, usluga medicinskog turizma će svakom strancu pričiniti osećaj kao da je kod svoje kuće.

Naš najstručniji kadar, u slučaju potrebe, svim stranim državljanima koji turistički borave u našoj zemlji ili su u tranzitnom putovanju kroz Srbiju, nudi sledeće medicinske i logističko-medicinske usluge:

  • Kompletna logistika i organizacija smeštaja u odgovarajuće zdravstvene ustanove u slučaju iznenadne bolesti ili nezgode;
  • Medicinski turizam sa organizacijom i pratnjom personalnog asistenta tokom transporta i lekarskog pregleda;
  • Kompletna nega i pomoć svake vrste za vreme lečenja i tokom oporavka;
  • Kućne posete, lečenje i profesionalna medicinska nega;
  • Sanitetski prevoz do željene destinacije u zemlji i inostranstvu sa profesionalnom medicinskom pratnjom;
  • Organizaciju avionskog sanitetskog transporta do željene destinacije u inostranstvu sa profesionalnom medicinskom pratnjom;
  • Kompletna logistika i organizacija hotelskog, apartmanskog ili hostelskog smeštaja za bliske osobe i saputnike;
  • Organizacija dužeg boravka ili nastavka daljeg putovanja za bliske osobe ili sapitnike.

Adekvatna briga i nega stranih državljana

Usluge nege i brige koje nudimo stranim državljanima prilagođene su njihovim potrebama i obuhvataju sve što pacijentu može biti potrebno za uspešno zbrinjavanje u našoj zemlji.

Logističko-medicinske usluge za strance

Za svaku vrstu logistike i organizacije prilikom lečenja možete računati na tim centra Eliksir. Organizaciju smeštaja i prevoza, kako pacijenta, tako i njihovih bližnjih, prepustite nama.

Stručnost našeg tima u svakom trenutku

Smatramo da je kompetentnost našeg tima ujedno i naša najveća prednost na tržištu. Pacijenti i njihovi bližnji mogu biti spokojni, jer su stručnost i profesionalnost apsolutni imperativ.

Šta podrazumevaju medicinske usluge za strane državljane?

Medicinski turizam u Srbiji – stranim državljanima pružamo adekvatnu negu, transport i druge medicinske usluge u slučaju potrebe. 

Naš posvećeni stručni tim nudi raznovrsne usluge koje mogu biti potrebne stranom državljaninu koji boravi ili se nalazi u tranzitu u našoj državi. Stojimo vam na raspolaganju za: organizaciju smeštaja u adekvatne zdravstvene ustanove, kompletnu negu i pomoć svake vrste, sanitetski prevoz i mnoge druge medicinske i logističko-medicinske usluge za strane državljane. 

Zahvaljujući posvećenosti tima centra Eliksir, usluga medicinskog turizma će svakom strancu pričiniti osećaj kao da je kod svoje kuće.

Medicinski turizam u Srbiji - usluge koje nudimo

Medicinski turizam u realizaciji centra Eliksir pruža strancima uslugu kao kod svoje kuće. Naš najstručniji kadar, u slučaju potrebe, nudi medicinske usluge svim stranim državljanima koji turistički borave u našoj zemlji ili su u tranzitnom putovanju kroz Srbiju.

Kontaktirajte nas ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije – naš ljubazni tim stoji na raspolaganju.

Oh zdravo 👋
Drago mi je da smo se upoznali.

Registrujte se da dobijate sjajni sadržaj u prijemno sanduče, svakog meseca.

Mi ne šaljemo neželjenu poštu! Za više detalja pogledajte našu politiku privatnosti.