Ozon generator – prodaja

Ozon generator predstavlja efikasan način otklanjanja neželjenih materija u vazduhu, jer je ozon, kao gas bez boje i specifičnog mirisa, idealno sredstvo za njihovu oksidaciju. Nudimo Mini Ozone i Ozone Master, dva ozon aparata namenjena različitim potrebama i prostorima.  Ukoliko Vam je potreban ozon generator cena varira u zavisnosti od modela koji odaberete, a možete ga kupiti kod nas. Ovo su neke namene ovih aparata:

 • prečišćava vodu
 • uništava bakterije i viruse
 • otklanja mirise iz vazduha
mini-ozon-generator

MINI OZONE - karakteristike aparata

Ozon aparat iz naše ponude – MINI OZONE je mali aparat koji se odlikuje visokom tehnologijom i efektom. Upoznajte se sa njegovom namenom i benefitima.

 • Uklanja loše mirise poput hrane, buđi ili vlage iz okoline, povećavajući kvalitet vazduha koji udišete ( za prostor od 20-30 m2).
 • Pretvaranjem atoma kiseonika u molekul ozona on eliminiše gljivične spore, klice i mirisne čestice u atmosferi.
 • Dezinfekuje vazduh bez tragova i poboljšava kvalitet vazduha koji udišete.
 • Pored funkcije za čišćenje vazduha, možete koristiti i crevo za vodu kako bi očistili hranu od pesticida i štetnih primesa koje nastaju tokom proizvodnje, transporta i prerade.
 • Izvan kuhinje možete ozonirati vodu koju koristite za piće u svom domu ili kancelariji. 
 • Način čišćenja vazduha, ozon aparati ne ostavljaju nikakve tragove, a samo dejstvo je organske prirode. Međutim, imajte u vidu da sam ozon tokom postupka čišćenja nije pogodan za direktno disanje i boravak u prostoriji koja se tretira.
 • Još jedan benefit ovog uređaja je i funkcija tajmera, uz pomoć koje možete da podesite radne sate samog uređaja. Na primer, kada napustite dom ili kancelariju, aparat će se  automatski isključiti nakon što prođe zadato vreme rada.

OZONE MASTER - karakteristike aparata

Naš ozon aparat Ozon Master namenjen je većim površinama (200 – 500 m2). Posebno je razvijen za industrijsku upotrebu i ima široki spektar primene i to u oblasti: medicine, ugostiteljstva i hotelijerstva, prehrambene industrije, prerađivačke industrije, prerade i pakovanja vode… Upoznajte se sa njegovom namenom i benefitima.

 • hotelima, hostelima i sličnim objektima se koristi za čišćenje soba, uklanjanje mirisa i sterilizaciju vlažnih oblast i ambijentalnu sterilizaciju. Otklanja mirise cigareta, mirise tepiha, mirise hrane i slične mirise pri čemu ubija sve bakterije, klice i gljivične spore u vazduhu.
 • sauni i prostoriji sa bazenima poboljšava kvalitet udisanog vazduha.
 • stočarskim objektima uz istovremeno povećanje kvaliteta udisanog vazduha, obezbeđuje uništavanje mikroba i bakterija u vazduhu čime se smanjuje rizik od infekcija. Podržava zdravlje i ishranu životinja. To smanjuje rizik od bolesti životinja i pruža okruženje za upotrebu manje lekova i vakcina.
 • Preporučuje se korišćenje istih funkcija u pakovanju životinjskih proizvoda tokom hladnog skladištenja.
 • Način čišćenja vazduha ozonskom tehnologijom ne ostavlja tragove, a dejstvo je organske reakcije. Posebnu pogodnost predstavlja funkcija tajmera, koja omogućava podešavanje rada aparata nakon završetka radnog vremena i odlaska korisnika prostora.

Visoka tehnologija

Naši ozon generatori su visokog kvaliteta, imaju široke radne kapacitete i vrhunsku tehnologiju. 

Bezbedna ozonizacija

Ozon generatore možete bezbedno koristiti, jer su napravljeni prema visokim standardima i ekološkim principima.

Dostava širom Srbije

Dostava se vrši na teritoriji cele Srbije i proizvode dostavljamo lično ili putem dostavne službe.

Šta je ozon i u koje svrhe se koristi?

Ozon (aktivni kiseonik O3) je prirodni gas karakterističnog mirisa, koji se formira dodavanjem atoma kiseonika (O) molekulu (O2) kiseonika. Prirodno nastaje u atmosferi električnim pražnjenjem i dejstvom ultraljubičastih zraka. Prema rezultatima različitih studija i eksperimenata sa ozonom, ozon je snažno oksidaciono sredstvo za dezinfekciju vode i vazduha, uništavanje štetnih mirisa i zagađivača životne sredine. 

 • Eliminiše zagađenje vazduha i loše mirise. 
 • Ubija okolne mikrobe koji se talože u prašini naše okoline. To je vrlo efikasno sredstvo za dezinfekciju. Na ovaj način stvara se zdravo okruženje, daje osećaj svežine i vitalnosti.
 • Najvažnija karakteristika ozona je da je delotvorno sredstvo za dezinfekciju i da je potpuno prirodno. 
 • Jedna od najvažnijih primena ozona je u medicinske svrhe – koristi se: dezinfekciju operacionih sala, bolničkih soba, ordinacija, lečenje mnogobrojnih bolesti, dekubitnih rana, stomatologiji, deluje pozitivno na imunitet, koristi se u kozmetici, dezinfikuje hranu i vodu od gljivica bakterija i virusa.
 • Kako nije hemijska komponenta, ozon ne ostavlja tragove. Na ekološki način i bez korišćenja bilo kakvih hemijskih sredstava pretvara kiseonik u ozon. Ozon je od davnina poznat kao najbolje i najčistije dezinfekciono sredstvo koje ubija sve sojeve bakterija i virusa.

Oh zdravo 👋
Drago mi je da smo se upoznali.

Registrujte se da dobijate sjajni sadržaj u prijemno sanduče, svakog meseca.

Mi ne šaljemo neželjenu poštu! Za više detalja pogledajte našu politiku privatnosti.