Politika privatnosti

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Kako bismo uspešno obradili Vašu porudžbinu potrebni su nam Vaše ime i prezime, adresa, e-mail adresa i kontakt telefon. Uz pomoć ovih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željene artikle, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu Vaše porudžbine.

Family Centar Eliksir obavezuje se da će čuvati privatnost svih svojih kupaca. Prikupljamo samo osnovne podatke o našim klijentima/korisnicima, neophodne za poslovanje i informisanje korisnika, u cilju pružanja najkvalitetnije usluge. Dajemo potrošačima mogućnost izbora, da li žele da budu na mailing listama, koje Family Centar Eliksir koristi u promotivne i marketinške svrhe. Svi podaci o našim klijentima/korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su isključivo zaposlenima kojima su podaci neophodni za obavljanje posla. Svi zaposleni u Family Centar Eliksir su odgovorni za poštovanje svih načela zaštite privatnosti.

Pored navedenih podataka – prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje posetioci potražuju i kupuju, kao i o stranicama našeg web sajta koje se posećuju. Te podatke koristimo kako bismo poboljšali ponudu i izgled naših web stranica i omogućili našim klijentima/korisnicima  jednostavnije korišćenje, sigurniju i udobniju kupovinu.

Family Centar Eliksir se obavezuje da prikupljene podatke i informacije neće koristiti u druge svrhe.

Vaš Centar Eliksir

Oh zdravo 👋
Drago mi je da smo se upoznali.

Registrujte se da dobijate sjajni sadržaj u prijemno sanduče, svakog meseca.

Mi ne šaljemo neželjenu poštu! Za više detalja pogledajte našu politiku privatnosti.