Simpozijum RespiUpdate

Simpozijum RespiUpdate

Poštovani,

Ovim putem želimo da vas obavestimo da je Centar Eliksir prisustvovao simpozijumu RespiUpdate koji je održan ovog vikenda na Kopaoniku, kao sponzor i dobavljač medicinske opreme.

Naša firma je imala zadovoljstvo da predstavi naše proizvode, uključujući aparate za lečenje apnee u snu i koncentratore kiseonika, koji su od izuzetne važnosti za pacijente sa respiratornim problemima. Naš cilj je da pružimo personalizovanu paletu proizvoda kako bismo zadovoljili individualne potrebe naših korisnika.

Takođe, želimo da istaknemo da smo na simpozijumu imali priliku da se informišemo o najnovijim dostignućima u medicini u vezi sa respiratornim bolestima. Ova nova saznanja će nam omogućiti da unapredimo našu ponudu i pružimo još bolju negu našim korisnicima.

Ponosni smo što smo imali priliku da budemo deo ovog značajnog događaja i da predstavimo našu firmu i proizvode. Verujemo da će naše prisustvo na simpozijumu RespiUpdate doprineti daljem razvoju našeg Centra Eliksir i omogućiti nam da pružimo još kvalitetniju uslugu našim korisnicima.

Hvala vam na podršci i prilici da prisustvujemo ovom događaju. Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili želite dodatne informacije o našim proizvodima, slobodno nas kontaktirajte.

S poštovanjem,

Centar Eliksir

Oh zdravo 👋
Drago mi je da smo se upoznali.

Registrujte se da dobijate sjajni sadržaj u prijemno sanduče, svakog meseca.

Mi ne šaljemo neželjenu poštu! Za više detalja pogledajte našu politiku privatnosti.